AMG Jobs

Găsiți un post de asistent medical pe site-ul nostru specializat în domeniul locurilor de muncă!

Încredințați-ne proiectul dumneavoastră personal! Experții noștri în recrutare medicală vă vor oferi toată expertiza lor în termeni de susținere și monitorizare a carierei dumneavoastră.

Confidențialitatea este o valoare importantă a cabinetului nostru de recrutare.

Discuțiile dumneavoastră cu consultanții noștri sunt confidențiale iar CV-ul dumneavoastră va fi comunicat clientului nostru doar cu acordul dumneavoastră. Obiectivul nostru? Găsirea postului care vă corespunde cel mai bine!

Candidații noștri:
Asistenți medicali și îngrijitori: toate specializările
Asistenți medicali pentru sănătatea muncii
Asistenți medicali MO și anesteziști
Cadre sau cadre superioare

Contract de munca in Elvetia, procesul de mediere

Mai jos redam cateva randuri din procesul de mediere  a unui contract de munca in Elvetia, descris de un candidat.

“M-am prezentat la sediul firmei AMG Jobs & European Freedom pentru a incheia un contract de mediere.

Firma AMG Jobs urma sa se ocupe de plasarea mea, iar European Freedom de cursurile de germana pe care trebuia sa le urmez. In tot acest timp eu cu cei de la AMG Jobs & European Freedom am avut o colaborare bazata pe comunicare si incredere. In urma discutiilor pe care le-am avut am ajuns la concluzia ca ar fi mai bine daca as alege sa imi depun actele pentru recunoasterea profesionala in Elvetia.

Am fost de acord, si sincer a fost cea mai buna decizie pe care am luat-o. AMG Jobs s-a ocupat de acte si am primit un raspuns pozitiv intr-un timp prompt.

Limba Germana este esentiala pentru un contract de munca in Elvetia

Atunci cand am ajuns la nivelul de limba A2, cei de la firma m-au propus pentru o dicutie in limba germana cu intermediarul de la “firma din Elvetia”.
Apoi au urmat inca 5 discutii deschise. In tot acest timp cele doua firme au tinut legatura in permanenta.
Cei de la “firma din Elvetia” au fost interesati mereu despre evolutia mea si au trasat indicatii precise in ceea ce priveste invatarea cat mai rapida a limbii germane.

Dupa toata munca depusa, a mea cat si a celor de la firmele partenere (AMG Jobs & European Freedom si “firma din Elvetia”.), au venit si rezultatele pozitive, si anume oferta de munca. Dar trebuie totusi sa mentionez faptul ca pentru a putea sa primesti recunoasterea profesionala si o proba de lucru in Elvetia trebuie sa obtii Certificat Lingvistic nivel B2, si atentie trebuie sa si cunosti limba germana la acelasi nivel.

Proba de lucru, etapa premergatoare obtinerii unui contract de munca in Elvetia

Pentru proba de lucru, “firma din Elvetia”. s-a ocupat de tot ceea ce a insemnat cazare si interviul cu angajatorul. Pe parcursul interviului reprezentantul “firma din Elvetia”.mi-a fost alaturi si m-a sustinut in obtinerea contractului de munca.
Dupa interviul cu angajatorul, la 2 zile mai primit raspunsul mult asteptat, “DA, pot incepe serviciul”. Din acel moment am avut toata sustinerea “firma din Elvetia”. pentru gasirea unei locuinte asa cum imi doream si aproape de locul de munca.

Am primit 2 oferte de locuinta din care am putut sa aleg ceea ce mi-a placut.
Atunci cand am ajuns in Elvetia, intermediarul “firma din Elvetia”. m-a intampinat pentru a-mi da toate detaliile despre locunta si o mica prezentare a imprejurimilor.

Siguranta oferita, in vederea obtinerii unui contract de munca in Elvetia

A doua zi dupa instalare intermediarul “firma din Elvetia”. a fost in permanenta langa mine pentru a face toate demersurile ca sederea mea in Elvetia sa fie una legala si din toate punctele de vedere in regula si anume: ma ajuta cu inregistrarea la Evidenta Populatiei, realizarea unu card de salariu, semnarea Asigurari Medicale si semnarea Asigurari pe Locuinta. Este foarte important sa ajungi singur intr-o tara straina si sa te simti in siguranta, ca nu esti inselat sau ca ai facut ceva gresit.

Chiar si acum dupa aproximativ 4 luni de munca aici, “firma din Elvetia”. tine in permanenta legatura cu seful de la locul meu de munca, iar dupa proba de munca de 3 luni au avut o discutie despre evolutia si integrarea mei in cadrul echipei. In toata aceasta perioada am avut parte de sustinere si sfatuire atat din partea “firma din Elvetia”. cat si din partea AMG Jobs & European Freedom.

Toti care doresc sa isi schimbe viata in bine ii sfatuiesc sa apeleze cu incredere la serviciile acestor firme. Eu le multumesc pentru increderea si sprijinul pe care mi le-au acordat.

Va multumesc!”

Rating 4.2 - Google
Ultima actualizare: 14.07.2024 – 7:07