AMG Jobs

Găsiți un post de asistent medical pe site-ul nostru specializat în domeniul locurilor de muncă!

Încredințați-ne proiectul dumneavoastră personal! Experții noștri în recrutare medicală vă vor oferi toată expertiza lor în termeni de susținere și monitorizare a carierei dumneavoastră.

Confidențialitatea este o valoare importantă a cabinetului nostru de recrutare.

Discuțiile dumneavoastră cu consultanții noștri sunt confidențiale iar CV-ul dumneavoastră va fi comunicat clientului nostru doar cu acordul dumneavoastră. Obiectivul nostru? Găsirea postului care vă corespunde cel mai bine!

Candidații noștri:
Asistenți medicali și îngrijitori: toate specializările
Asistenți medicali pentru sănătatea muncii
Asistenți medicali MO și anesteziști
Cadre sau cadre superioare

Prelucrarea Datelor Personale

DREPTURILE PERSOANEI VIZATE (reglementate de Regulamentul (UE) 2016/679):

• dreptul de a obtine de la AMG Jobs & European Freedom, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu prelucrate de AMG Jobs & European Freedom;

• dreptul de a obtine de la AMG Jobs & European Freedom, la cerere si in mod gratuit rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Regulamentul (UE) 2016/679, in special a datelor incomplete sau inexacte;

• dreptul de a obtine de la AMG Jobs & European Freedom, la cerere si in mod gratuit transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Regulamentul (UE) 2016/679;

• dreptul de a obtine de la AMG Jobs & European Freedom, la cerere si in mod gratuit notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele oricarei operatiuni efectuate conform alin. 2) sau 3), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

• dreptul de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime, ca date care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare; in caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

• dreptul de a va adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de prezenta lege, care v-au fost incalcate.

De asemenea, pentru a reclama nerespectarea drepturilor garantate de Regulamentul (UE) 2016/679 va puteti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau/si instantelor de judecata.

 

SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

AMG Jobs & European Freedom certifica faptul ca indeplineste cerintele minime de securitate a datelor cu caracter personal.

AMG Jobs  & European Freedom utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate  si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

Pentru mai multe detalii si informatii orice persoana interesata se poate adresa: Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336

Bucuresti, Romania

Telefon:  +40.318.059.211, Fax: +40.318.059.602, Web: http://www.dataprotection.ro

 

Feedback

AMGJobs & European Freedom ofera posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la contact[at]AMGJobs.eu.

Toate informatiile publicate pe AMGJobs.eu sunt proprietatea AMG Jobs & European Freedom. Niciun fragment nu poate fi reprodus fara acordul AMG Jobs & European Freedom.

Rating 4.2 - Google
Ultima actualizare: 14.07.2024 – 7:53