AMG Jobs

Găsiți un post de asistent medical pe site-ul nostru specializat în domeniul locurilor de muncă!

Încredințați-ne proiectul dumneavoastră personal! Experții noștri în recrutare medicală vă vor oferi toată expertiza lor în termeni de susținere și monitorizare a carierei dumneavoastră.

Confidențialitatea este o valoare importantă a cabinetului nostru de recrutare.

Discuțiile dumneavoastră cu consultanții noștri sunt confidențiale iar CV-ul dumneavoastră va fi comunicat clientului nostru doar cu acordul dumneavoastră. Obiectivul nostru? Găsirea postului care vă corespunde cel mai bine!

Candidații noștri:
Asistenți medicali și îngrijitori: toate specializările
Asistenți medicali pentru sănătatea muncii
Asistenți medicali MO și anesteziști
Cadre sau cadre superioare

Asistenti medicali Elvetia Canton Ticino

Raspuns la cerere asistenti medicali Elvetia Canton Ticino care:

– sunt sau profeseaza in Italia,
– si-au obtinut singuri recunoasterea profesionala in Elvetia,
– vor sa profeseze ca asistenti medicali Elvetia Canton Ticino.

 

Da, in principiu este posibila si gasirea unui loc de munca in Ticino,
Dar, in cantonul Ticino au prioritate la obtinerea unui permis de munca cetatenii italieni
Si avand in vedere criza posturilor de munca din Italia, este aproape imposibil de gasit un loc de munca chiar si pentru cetatenii italieni. Din 09.02.2014 nici “frontalierii” nu mai pot obtine un post de munca.

 

Datorita volumului mare de munca si costurilor necesare pentru gasirea si negocierea unui loc de munca ca asistenti medicali Elvetia Canton Ticino, incasam comision de mediere. Acest comision reprezinta valoarea unui salariu brut obtinut in cantonul Ticino.

 

Se plateste in avans o cota parte din comision in suma de 500 Euro, iar diferenta se plateste la semnarea contractului de munca si obtinerea permisului de munca.

Bineinteles ca va intrebati “si daca pierd acesti bani?”

Nu. Nu ii veti pierde. Imediat dupa toate formalitatile de incheiere a contractelor cu noi, va trimitem prin posta sau curierat rapid manualele de curs intensiv “Germana pentru personalul sanitar” si datele de contact ale profesorilor de limba germana.

 

– Aveti incluse 50 de sedinte/cursuri/meditatii la limba germana plus inca 15 sedinte acordate ca “bonus”, deci in total 65 sedinte. Cursurile se desfasoara online prin Skype cu maxim 2 cursanti.

– Pe o perioada de 6 luni invatati limba germana (nu uitati ca 65% din Elvetia vorbeste limba germana) iar in cazul in care nu vi se gaseste un loc de munca in Ticino DAR invatati limba germana, SIGUR va vom gasi un loc de munca in cantoanele in care limba germana este limba oficiala. Daca invatati limba germana si va gasim loc de munca (in cantoanele germane) nu veti mai plati comision de mediere ci numai eventuale traduceri si costurile aferente deplasarii pentru sustinerea probei de munca.

 

Un caz REAL pentru asistenti medicali Elvetia Canton Ticino:

C.R.A.L. (F, 36 ani)
Asistent medical in Italia (avea loc de munca). Acum lucreaza in Elvetia (permis de munca B, valabil 5 ani, si salariu de 7000 CHF lunar).

Cititi cu atentie oferta pentru Elvetia, faceti-va calculele si decideti.

Indiferent de decizia Dv. va dorim SUCCES!

PENTRU MAI MULTE DETALII CONTACTATI-NE PRIN PAGINILE NOASTRE DE FACEBOOK:

Rating 4.2 - Google
Ultima actualizare: 02.12.2023 – 8:37